Uni Villa Kytäjä Golf

Vuosi2020

Laajuus3 Uni Villaa, á 112 m²

Työn tilaajaKytäjä Golf

SuunnitteluStudio Puisto Arkkitehdit

KuvatRiikka Kantinkoski, Mika Huisman/Decopic

VastuualueetKonseptisuunnittelu, rakennussuunnittelu, sisustussuunnittelu, aluesuunnittelu

Kytäjä Golf kaipasi maailmanluokan kentän yhteyteen majoitustilaa asiakkailleen. Uni Development pystyi tarjoamaan avaimet käteen -ratkaisun, joka ei rasita alueen ympäristöä pitkällä rakentamisajalla. Uni Villa -konsepti oli tarkkaan mietitty kokonaisuus sisustusta myöten. Näin majoitustilat soveltuvat laadukkaaseen ympäristöön mainiosti. Nyt golffareilla on mahdollista yöpyä klubin vieressä ja pelata kaksi kenttää peräkkäisinä päivinä ilman turhaa liikkumista.

Uni Villa Kytäjä Golf edustaa tehokasta ja laadukasta moduulirakentamista. Uni Villa on design- moduulirakentamista parhaimmillaan. Neliöt on mietitty tarkkaan, mutta silti saatu aikaan väljät toimivat huoneistot. Toteutus on mietitty jokaista yksityiskohtaa myöten harkitusti ja korkeatasoisesti. Suunnittelun lähtökohtana on ollut luoda majoituskokemuksesta elämys.

Uni Villa Suite keittiö
Uni Villa Suite makuutila tumma
Uni Villa ulkokuva talvella

Uni Villat sijoitettiin polveilevaan maisemaan niin, että näkymät ovat järvelle. Säästettävät puut ja alueet valittiin tarkkaan. Rakennusten väliin haluttiin ilmaa ja yksityisyyttä, mutta samalla huolehdittiin infran tehokkuudesta. Rakentamisen jälkeen maisemointi tehtiin huolella, ja alueelle luotiin myös valaistuksen ja maisemoinnin suunnitelmat, joiden toteutus valvottiin tarkkaan.

Muita toteuttamiamme
projekteja

Unelma on helppo toteuttaa.
Ota yhteyttä.

Kari Vainio
Partner, CEO

+358 40 560 8455
kari@uniresorts.fi