Tarinamme

Uni Resorts on kahden luontomatkailurakentamisen edelläkävijän – matkailuyrittäjän ja arkkitehtitoimiston – yhteinen projekti. Halusimme tehdä elämyksellisen majoitustoiminnan aloittamisesta ja operoinnista mahdollisimman helppoa, sillä olemme nähneet, miten kuormittavaksi perinteinen toimintamalli usein koituu.

Uni Villa Suite keittiö

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja

Konsepteissamme yhdistyy vahva näkemys arkkitehtuurista, asiakaskokemuksesta ja taloudellisesta kannattavuudesta. Teknologiset ratkaisut, kuten avaimettomat lukitusjärjestelmät ja automatisoitu asiakasviestintä, keventävät ylläpitoa ja säästävät henkilöstökuluja.

Kestäviä ja kauniita kohteita

Suunnittelutyötämme ohjaavat ekologiset tavoitteet sekä halu luoda kaunis ja ajaton lopputulos. Modulaarisen rakennusmenetelmän ansiosta kohteemme valmistuvat nopeasti, kustannustehokkaasti ja turvallisesti. Majoituskonseptit kohottavat alueen ilmettä sekä luovat monipuolisia mahdollisuuksia ympäristön kehittämiseen. Ensimmäinen konseptinmukainen Uni Villa -kokonaisuus valmistui alkuvuodesta 2021 Kytäjälle.

Uni Villa Kytäjä Golf

Uni Villa Suite makuutila

1. Aloittamisen
vaivattomuus

Tiedämme, että polku arkkitehdin valinnasta rahoituksen hakemiseen ja urakoiden kilpailuttamiseen voi olla pitkä ja kallis prosessi. Toimintamallissamme nämä vaiheet ovat mietitty valmiiksi.

2. Liiketoiminnan suunnitelmallisuus

Keskivuorokausihinnan, käyttöasteen, alkuinvestoinnin ja kiinteiden käyttökustannusten optimoiminen on osaamisemme ydin.

3. Ihmislähtöinen elämysmuotoilu

Matkailussa tilan elämyksellisyys on kaiken a ja o. Tilan pitää pysäyttää käyttäjä kokemaan ja rauhoittumaan – luoda puitteet hyvälle ololle.

4. Toimintaa helpottava teknologia

Teknologiset ratkaisut, kuten avaimettomat lukitusjärjestelmät ja automatisoitu asiakasviestintä sekä etäohjattava talotekniikka, helpottavat päivittäistä toimintaa.

Kari Vainio
Partner, CEO

Kari Vainio on on kokenut yrittäjä ja rakennuttaja Naava Villas-, Naava Resort- ja Naava Chalet -konseptien takana. Hän on luonut niistä poikkeuksellisen menestystarinan Ähtäriin yhdistämällä innovatiiviseen rahoitusajattelun ja näyttävän designin.

Jenna Ahonen

Jenna on poikkitieteellinen suunnittelija, joka työskentelee sekä arkkitehtina että sisustusarkkitehtina. Ennen kaikkea hänen tavoitteenaan on luoda ainutlaatuisia käyttäjäkokemuksia sekä kehittää vahvoja konseptuaalisia kertomuksia tilojen ja tarinoiden avulla.

Maiju Koskela
Sisustusarkkitehti

Maiju Koskela on kokenut sisustusarkkitehti, jolla on myös vahvaa näkemystä arkkitehtuurista. Hänen erityisosaamisensa on yhdistää käytännön ratkaisut vahvaan tilalliseen tunnelmaan ja viimeisteltyyn sisustuksen detaljiikkaan. Tavoite on luoda harmonisia, aikaa kestäviä tiloja.

Heikki Riitahuhta
Arkkitehti SAFA, osakas

Heikki Riitahuhta on kansainvälisesti palkittu arkkitehti, jonka erityisosaamista ovat kestävä rakentaminen ja valaistussuunnittelu. Hän on perehtynyt uuden ja vanhan luovaan yhdistämiseen. Heikille on tärkeää, että projektit lähtevät aina liikkeelle yhteisistä tavoitteista.

Uni Villa: Näyttävää arkkitehtuuria luonnon ehdoilla.

Uni Villa on konseptimme ensimmäinen tuote: kaunis, kompakti ja käytännöllinen majoituselämys, jonka näyttävä arkkitehtuuri muodostaa ympäröivän luonnon kanssa harkitun kokonaisuuden.

Lue lisää Uni Villasta

Uni Villa Kytäjä Golf Suite olohuone