UNI VILLAS

Vaivattoman kaunis matkailuelämys

Uni Villa syntyi halusta muodostaa konsepti, jonka avulla näyttäviä majoituskohteita voitaisiin monistaa eri paikkakunnille ja erilaisiin ympäristöihin. Lopputulos on kalustusta myöten valmis majoituskohde, joka sointuu osaksi suomalaista luontoa. Moduulirakentamisen ja toimintaa avustavan teknologian ansiosta villat valmistuvat ja alkavat tuottaa vuokratuloja nopeasti.

Uni Villa Kytäjä Golf Suite olohuone

Laadukasta majoitusta

Uni Villat ovat kompakteja kolmen huoneiston kokonaisuuksia. Yhdessä 106-neliöisessä villassa on kaksi Haave-studiota ja yksi Unelma-suite. Villojen taitava tilankäyttö takaa investoinnille parhaan mahdollisen tuoton, kun järkevän kokoisia huoneistoja mahtuu niukallekin tontille useita.

Huoneistojen yksityiskohtainen sisustus täyttää vaativankin matkailijan toiveet. Uni Villa soveltuu sekä yksittäiseksi majoituskohteeksi että laajentamaan alueen olemassa olevaa majoitustarjontaa. Rakennusten määrää kasvattamalla villoista saa luotua perustan koko alueen matkailutoiminnalle.

Turvallista rakentamista

Uni Villa -kohteiden puurakenteiset moduulit valmistetaan sisätiloissa, kosteudelta suojassa. Näin työmaa-aika tontilla jää lyhyeksi, ja lopputuloksena on terve ja kestävä rakennus.

Harkitut ja hengittävät rakenteet sekä muovittomat ratkaisut ovat meille itsestäänselvyys. Näin rakennusaikainen hiilijalajälki jää mahdollisimman pieneksi. Tarjoamme niin massiivisia CLT-rakenteisia kuin rankarakenteisia ratkaisuja.

Sisäpinnoissa käytämme terveellistä puuta sekä muita luonnollisia materiaaleja varmistaaksemme sisäilman puhtauden. Tekstiileissä käytämme ainoastaan paloturvallisia ratkaisuja.

Uni Villa Kytäjä Golf Suite sänky

Uni Villa Kytäjä Golf

Ensimmäinen Uni Villa -kokonaisuus valmistui alkuvuodesta 2021 Kytäjä Golf -klubitalon viereen Hyvinkäälle. Kokonaisuus koostuu kolmesta villasta ja yhdeksästä täydellisesti varustellusta huoneistosta.

 

Lue lisää

Uni Villa Suite kylpyhuone

Hyödyt sinulle Uni Villa -asiakkaana

Elämyksellinen kokonaiskonsepti

+ Kompaktit, tyylikkäät ja toimivat tilat
+ Laadukas ja näyttävä sisustus
+ Sovitettu ympäröivään luontoon

 

Halusimme luoda yöpymiskokemuksen, joka perustuu vahvaan luontokokemukseen. Kaunis kokemus on yhtä aikaa kompakti, käytännöllinen ja rakennettu kestäviä arvoja kunnioittaen.

Uni Villa nainen katsoo ulos

Nopea ja vaivaton

+ Ei pitkää rakennusaikaa tontilla
+ Mahdollista saada nopeasti toimitettuna
+ Ajansäästö – kaikki on valmiiksi mietitty

 

Olemme huolehtineet puolestanne kokonaiskonseptista, ja suunnitelmat ovat valmiina sisutukseen asti. Näin aikaa säästyy, ja voidaan harpata suoraan asianmukaisten rakennuslupien hakemiseen ja tilauksen vahvistamiseen sopimusvalmistajamme kanssa. Erikseen sovittaessa voimme tehdä yksilöintiä malliinne tai sisustukseen. Moduuleina valmistettavat suitet valmistetaan säältä suojassa – näin aikaa säästyy myös rakennustyömaalla.

Sijoituskohde

+ Hyvä tuotto kompaktista kokonaisuudesta
+ Kaikki kustannukset tiedossa, ei yllätyksiä
+ Myytävissä tarvittaessa myöhemmin erillisinä osakkeina

 

Kun konseptin kaikki osat laitetaan yhteen, olet saanut jotain, mitä markkinat eivät tarjoa.

Yhtä luonnon kanssa

Rakennuksen kompakti ulkomuoto mahdollistaa joustavan sijoittelun monenlaiseen luontoon. Kolmen tuottavan huoneiston yhdistäminen tehostaa tontin maankäyttöä ja säästää näin suuremman osan ympäröivästä luonnosta.

Huoneistojen yksityisyys on ratkaistu nokkelasti ja isomman yksikön atriumpiha tuo elämyksellisen ulottuvuuden. Huoneistojen pääasiallinen suuntaus on yhtenäinen sijoittelun helpottamiseksi ja näkymien tasa-arvoistamiseksi.

Uni Villa ulkokuva talvella

Unelma on helppo toteuttaa.
Ota yhteyttä.

Kari Vainio
Partner, CEO

+358 40 560 8455
kari@uniresorts.fi

Uni Villa Kytäjä Golf Suite kylpyhuone