Rokua Suites

Vuosi2021

Laajuus1121 brm2 + 52,6 brm2 (kylmätila)

Työn tilaaja

SuunnitteluStudio Puisto arkkitehdit

Yhteistyökumppanit

Kuvat

VastuualueetKonseptointi, suunnittelu, rahoitusmalli

Rokua Suites on Rokua Health & Spa -kylpylähotellin miljööhön Rokualle 2021 rakentuva tasokas huoneistohotelli. Rokua Suiteissa yhdistyy loma-asunnon lämpö ja kotoisuus sekä korkealaatuisen hotellin viimeistely ja näyttävyys.

Rokua Suites on elämyksellinen, modulaarinen ja puurakenteinen huoneistohotelli. Huoneistot ovat laadukkaasti suunniteltuja ja toteutettuja majoitustiloja. Ekologisuus ja kestävä rakentaminen on huomioitu materiaalivalinnoissa ja tekniikassa. Yhteiset tilat tuovat lisää mahdollisuuksia operoida rakennusta. Lähtökohtana on ollut tehdä hotelli, jossa kaikki neliöt on optimoitu tehokkaasti hyötykäyttöön.

Rokua Suites soveltuu monentyyppiseen majoitustarpeeseen pariskuntien hemmottelulomasta aina yritysten virkistyspäivien viettoon. Tilojen monipuolisuus ja toimivuus takaavat hyvin kaikille hienot puitteet yöpymiselle.

Rokua Suites leikkaus
Rokua Suites Family Suite mallinnus iso
Rokua Suites Aurora lounge mallinnus

Rokua Suites tarjoaa kaksi monitoimitilaa: Aurora Loungen ja Zen Loungen. Ttiloissa voi toteuttaa monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, joiden ansiosta Rokua Suites voi tarjota asiakkailleen monimuotoisia lisäpalveluja.

Ekologinen ja viimeistelty konsepti

Modulaarisuus
ja joustavuus

Modulirakenteisuus ja tilallinen selkeys ovat oiva lähtökohta halutessa säästää tontin luontoa ja minimoida työmaan kesto. Lisäksi rakentaminen voi joustavasti sijoittua vaikka syksylle ja talvelle, koska tilamoduulit tehdään kuivissa sisäolosuhteissa.  Korkealaatuisilla kiintokalusteilla- ja seinäkkeillä saadaan asunnosta tunnelmaltaan lämpimän puinen.

Minimoitu
hiilijalanjälki

Puurakentaminen ja erityisesti CLT- rakentaminen tekevät rakennuksesta hiilinielun sitoessaan hiiltä pitkäaikaisesti rakenteisiin. Rokua Suitesissa hyödynnetään aurinko- ja maalämpöä. Älykkäällä valaistuksella sekä vesi- ja ilmanvaihtotekniikalla optimoidaan huoneistojen olosuhteet käytön mukaan, sekä vähennetään vedenkulutusta keskimäärin 95%. Hulevedet ohjataan takaisin luontoon imeyttävillä kivipesillä. Rakennusta ympäröivän luonnon olosuhteet pysyvät mahdollisimman koskemattomina.

Mutkaton toteuttaa ja
viihtyisä vierailla

Valmiiksi suunnitellun konseptin, rakennuttamisen ja rahoitusmallin myötä Rokua Suites rakentuu luonnon keskelle kuin huomaamatta. Vaivattomasti laajennettavat ja joustavat tilaratkaisut sekä elämykselliset yhteistilat mahdollistavat yhdessäolon läheisten kesken. Kauniit puupinnat sekä laadukkaat luonnonmateriaalit viimeistelevät rauhallisen ja kauniin lomaelämyksen.

Tällä hetkellä keräämme rahoitusta ja osakkaita perustettavaan yritykseen, jotta hanke saadaan rakentumaan. Tavoite on käynnistää rakentaminen vuoden 2021 aikana.

Rokua Suites ulkokuva mallinnus kauempaa

Unelma on helppo toteuttaa.
Ota yhteyttä.

Kari Vainio
Partner, CEO

+358 40 560 8455
kari@uniresorts.fi

Muita toteuttamiamme
projekteja